TILLSAMMANS ÄR VI OSLAGBARA!

Supportrar!

 

Tyvärr så tog bandysäsongen slut redan i kvartsfinalen i år, men nu kommer den viktigaste matchen som SAIK någonsin har ställts inför! Att klara elitlicensen!

 

Som alla vet har SAIK´s nya styrelse tagit tag i de skulder som man har blundat för i många år. Man startade året med nästan 8 miljoner i skulder och när det kom ut så startade Sandvikensupporters insamlingen ”TILLSAMMANS ÄR VI OSLAGBARA” som till 5 mars samlat in 284 268 kr!

Efter att styrelsen jobbat med att sanera ekonomin har vi fått beskedet att SAIK måste få in ytterligare 500 000 kr för att överleva och vem vill inte att bandy ska finnas kvar i Sandviken. Tänk bara på alla ungdomslag, damlag som SAIK har som utan vår hjälp kanske inte får möjlighet att spela vidare nästa år och vem i Sandviken har inte någon som man känner som har spelat i SAIK Bandys lag? Spelar ingen roll om det är ett poolspel, seriematch eller om det är Knatten Cup.

Om man tänker lite högt så är det bara 500 personer som skänker 1000 kr!! 

 

Så nu tar vi nya tag för att en gång för alla samla våra krafter och se till att vårat kära SAIK blir skuldfri a för första gången på många år!!

 

Sandvikensupporters kommer att starta 500 och 1000 klubben och där alla pengar, oavkortat går till SAIK för att hjälpa dom med deras ekonomi.

Alla som skänker minst 500 eller 1000 kr kommer att få sitt namn publicerat på SAIK:s och Supporterklubbens hemsida och kommer att få unika erbjudanden och träffar med SAIK:s alla lag! (GÄLLER NYA BETALNINGAR EFTER DEN 5 MARS)

Men tänk på att alla bidrag är välkomna och lika värdefulla för det fortsatta arbetet!

Spelar ingen roll om det är 10 kr eller 10 000 kr.

Så nu måste vi visa alla att TILLSAMMANS ÄR VI OSLAGBARA!

 

Swisha ditt bidrag till 123 222 80 13 och märk betalningen OSLAGBARA!

Man kan även sätta in sitt bidrag via PlusGiro 48 32 06-9

 

Glöm inte att sprida detta meddelande så att vi når ut i hela Sverige!

För under insamlingen hittills har vi märkt att supportrar från landets alla klubbar hjälper till med bidrag och stöttar oss i vårt arbete att hjälpa SAIK ur denna situation.

 

TILLSAMMANS ÄR VI OSLAGBARA!

totalt har vi samlat in   517 924 kr!

HÄR KAM MAN FÖLJA INSAMLINGEN!

DET FINNS ETT DATUM PÅ BILDEN NÄR DEN SENAST ÄR UPPDATERAD.